28 Mayıs 2014 Çarşamba

Anlama- Anlatma-Dinleme Calismamiz

Sayin velilerim,
Bu haftadan itibaren cocuklarimizla yapacagimiz en onemli ve verimli calisma bol bol birlikte hikaye kitabi okumak. Birinci onceliginiz bu olmali. Kelime hazineleri genisler. Cumlenin ogelerini duzgun kullanirlar. Dilbilgisi yapilarini ogrenirler. Okula az bir zaman kala daha da uzerinde duralim. Sonra hikayeyi size cocugunuz okusun, resimlerine bakarak. Anlama, anlatma ve dinleme calismalarina agirlik verelim. Sevgiler..

Kostumler Hakkinda

Sayin veliler,
Kostumu buyuk veya kucuk gelenlerin parca degisimi yapilamiyor. Kostumu komple değiştirmek gerekiyor. Degistirme yapmak isteyenlerin yarin ve cuma gunu okula ulastirmalari gerekmektedir. Daha sonra mumkun olmayacaktir.
Sevgiler..

Su ve Icecek

Sayin velilerim,
Leyla hanim yarin bir damacana su ve icecek getirecek. Su getirmenize gerek yoktur. Icecek getirebilirsiniz. Leyla hanim tesekkur ederiz.
Ayrica kahvaltiyi orada yapacagimiz icin kahvaltilik yiyecekler, cay belki termos ve cay kasigi-sekeri lazim olabilir. Masa ortusu iyi oluyor. Yere oturmalari icin ortu getirebilirsiniz. Oyuncak, ip vs. de getirebilirsiniz.
Sevgiler..

Okul Öncesi Yürüyüşünden Kareler


































Şiirin Resmini Çiziyoruz

Turkce ogretimi calismalarindan cok guzel bir calisma. Siiri uc kez okuduktan sonra uzerinde konustuk. Neler hatirladiklarini sorduk. Ardindan hatirladiklari detaylari resme dokmelerini istedik. Iste calismamiz..
















Balonlarin Dansi&Dramasi

Elimize uc cesit balon aldik. Sirasiyla en buyuk olani sisirdik, biraktik, sonmesini gozlemledik. Sonerken nasil uctugunu izledik. Sonra ufak balonu ardindan sosis balonu sisirip biraktik. Uçuşları konusunda konustuk. Sira dramasina geldi. Bizim minik balonlarimiz iste boyle uçuyor: ))