1 Nisan 2014 Salı

Meyve Listesi

1. Hafta: Muz
2. Hafta: Salatalık
3. Hafta: Findik
4. Hafta: Kuru Vişne
28 Nisan-2 Mayis: Cilek

11 yorum:

  1. ayse hocam merhaba.uzun zamandir aile katilimi yayinlamiyorsunuz ve her aksam ne oynayacagimizi dusunuyoruz yagmurla:)) hazira alistirdiniz bizi,eglenceli oluyordu bir de;)) varsa bekliyoruz,sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Günaydin ayse hnm,benimde sizden bir ricam olucak.bir süredir doruk&berkenin erkenden uyuma konusunda sorun yasiyorum.berkede cok fazla yemek seçer hala geldi.ilk donemde oda tiplmasiyla ilgili bir cizelge vermistiniz cokta ıse yaradi.ben kendimce evde o gun ne yaptiysam ogretmen bunu yesinler diye kandirdim.fakat berke uyandi isi hayir vermedii ben biliyorum diyor.uygun olduyunuz bir vakitte bilmem herkez iter mi istemezmi ama bana bir cizelge verme sansiniz olabilirmi?bu çizelge bennim uyuma yemek yeme ,gibi cok işeme yariyor.ilginiz icin simdiden tesekkurler:)))))))))

    YanıtlaSil
  3. Uyku sorunu malisef bizdede var Ayşe hanımdan yardım istedim Ahmet Yağızla konuştuğunda yazının çıkmasını bekliyorum dedi halbuki yazıyı bize kendisi gösteriyor öğretmenini kandırdınmı diye sordum eh biraz dedi şimdiki çocuklar çok fena bizde yeni bir çözüm yolu bulduk yatmadığı zaman Ayşe hanım arıyor gibi telefonumu çaldırıyoruz konuşmuş gibi yapıyorum şimdilik işe yarıyor bakalım daha ne kadar inanır çizelge önerisine bende katılıyorum başka yöntemleri olan lütfen söylesin

    YanıtlaSil
  4. Ben gece seneki ögretmenimizin tf sesini kayit edip hadi yataga dedirtmistim,işe yaradi bir süre.aklima gelen en uygun çözum çizelge gibi geliyor:)))

    YanıtlaSil
  5. cocuklar oyun konusunda da doyurulmali.nasil karnimiz ac uyuyamiyorsak cocuklar da o gun yeterince oynamamislarsa uyumuyorlar.yagmur oyle,ozellikle saklanbac,korebe,canavarcilik:) oyunlari cocuklari oldukca yoruyor ve enerjilerini tuketiyor.bir de aksamlari enerji veren sekerli gidalar yedirmezsek ozellikle yatmadann iki saat oncesine kadar mumkunse hicbir sey yememeliler(kesinlikle meyve dahil) bir sey daha tavsiye edilebilir elektronik esyalarla(tv ve bilgisayar gibi)1 saatten fazla vakit gecirirlerse radyasyon yukleniyorlar ve hem asabi oluyorlar hem de uykusuz.valla bunlarin hepsi bilimsel arastirma ve tecrubeyle sabit;))kolay gelsin.hee bir de her gece kendi sececegi bir kitap mutlaka okunmali.diyebilirim ki yagmura bir yasindan beri belik daha da once istisnasiz her gece kitap okuyoruz,bazrn de o okkuyor tabii:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah Fatma hanım kızınız olduğu için enerjisi bitiyor diyorsunuz Ahmet Yağız bütün gün top oynasada genede enerjisi bitmiyor eminim erkek anneleri bana katılacaktır,tek çözüm gene Ayşe hanımda bence

      Sil
  6. cinsiyet farkiyla alakali oldugunu sanmiyorum,yontemleri olan varsa soylesin demissin o sebeple yazdim.uyar ya da uymaz bilemiyorum tabii.

    YanıtlaSil
  7. ayse hocam uzun zamandir birsey paylasmiyorsunuz bir sorunmu var

    YanıtlaSil
  8. Ögretmene soru sorupta isim yazmayanlar hepimizi zan altinda birakiyor,hesap sorar bir uslup hiç hoş degil.ltfn böyle durumlarda kimliginizi belirtiniz:((

    YanıtlaSil
  9. gercekten de oyle,bir de tam benim yazdigim yazinin altinda.belki de unutulmustur isim yazmak ama dikkat edilmeli.katiliyorum sana ebrucum:)

    YanıtlaSil